Elektrische wagen

Elegant, zuiver en efficiënt. Zo zul je met deze knappe wagen cruizen over onze wegen. Rijden was nog nooit zo een aangename ervaring. Daar mag je zeker van zijn. Een tip? Deze Hyundai IONIQ electric en de groene energie uit onze laadpaal die je er bij krijgt, vormen een perfecte combo. Vaarwel tankstation! Tenzij voor een snackje. Waag je kans met:
Fernand

Zonne-installatie

Haal het beste uit de zon met deze 15 blauwe zonnepanelen op je dak. Je krijgt er niet alleen een omvormer bij, maar ook alle andere materialen. Kortom een echte all inclusive installatie op jouw dak! Waag je kans met:
Leo
Nora
Bernadette
Odiel
Emma

Elektrische fiets

Laat de wind geen spelbreker meer zijn bij lange (en korte) fietstochten. Met deze elektrische fiets steek je al lachend een tandje bij. Of wat dacht je van je auto te laten staan en met deze fiets naar het werk te bollen? Eenmaal terug thuis gewoon weer opladen met onze groene stroom! Duurzaam én gezond. Waag je kans met:
Gaston
Jean-Pierre
Magdalena
Sien
Joppe

Glamping trip

Wil je er even tussenuit? Met deze Glamping trip trek je eropuit! Heerlijk relaxen in de natuur, lekker luieren in een luxetent. Alles wat je nodig hebt om jouw batterijen terug op te laden. We zijn nu al benieuwd naar wat je met deze nieuwe energie gaat doen! Waag je kans met:
Johan
Bie
Albert
Guido

Eneco Energy Trip

Wil je weten hoe duurzaamheid zich buiten België laat zien? Wij sturen jou en een reisgezel op ervaringsreis naar IJsland. Je komt ongetwijfeld terug met bruisende ideeën, flinke overtuigingskracht en dito motivatie om jezelf en je omgeving duurzamer te laten leven. Waag je kans met:
Olivia

Windparkvlucht voor twee

Verwacht je aan een dag vol wieken. En dan hebben we het niet alleen over die van de windmolens. Pilootzonnebril op en hoofdtelefoon aan, want je mag aan boord van een vliegtuig/ULM stappen. Je komt hoog in de lucht alles te weten over onze windturbines. Klaar voor vertrek? Over. Waag je kans met:
Juliet
Bravo
Charlie
Mike

Gezinsticket Plopsaland De Panne

We horen de kleinsten in jullie gezin enthousiast tot hier schreeuwen om voor de Plopsaland-gezinstickets te gaan. Een dagje De Panne is dan ook een absolute aanrader. Met vier personen kunnen jullie pret beleven op onder meer de Bloemenmolen, in Bumba’s speeltuin en in de Swingboom. Fun verzekerd! Waag je kans met:
David
Roger

Gezinsticket Plopsaqua

Wie kleine waterratjes rondlopen heeft, moet zeker voor de Plopsaqua-gezinstickets gaan. Met vier personen kunnen jullie waterpret beleven op de wild river, een feestje bouwen op de disco slide en even bijkomen op Wickie Beach. Vergeet je duikbril niet! Waag je kans met:
Luc

Gezinsticket PlopsaCoo

Zin in een dagje plezier in het midden van de mooie natuur? Dan moet je voor de Plopsa Coo-gezinstickets gaan. Met vier personen kunnen jullie vanop de uitkijktoren de watervallen van Coo bewonderen en daarna de 600m lange bobsleebaan afrazen. Avontuur verzekerd! Waag je kans met:
Agnes

Gezinsticket Plopsa Indoor

Wie zijn bengels op een regenachtige dag moeilijk kan intomen, moet zeker voor de Plopsaland Indoor gezinstickets gaan. Een dagje gek doen in Hasselt is dan ook een absolute aanrader. Met vier personen gaan jullie wild op de botsauto's en vliegen jullie in de lucht op fietsen. Paraplu's zijn niet nodig! Waag je kans met:
Hilde